توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و اصناف وابسته

منابع غنی پروتئین از گیاهان

لوبیای لیما:

لوبیای لیمای تازه چیزی نیست که بتوانید در همه سوپرمارکت ها پیدا کنید اما اگر آن را پیدا کنید و مصرف نمایید می توانید از مزایای موجود بهره مند شوید. این گیاه که دمای بالا را دوست دارد و در تابستان های گرم رشد می کند پروتئین خوبی وارد بدن خواهد کرد. تنها یک پیمانه از لوبیای لیما می تواند ۱۰ گرم از درشت مغذی‌های ایجاد کننده عضله و نیز فیبر و پتاسیم را برای سلامت قلب فراهم آورد. لوبیای لیما را بپزید، روی سالاد بریزید، با سیر تفت دهید یا آن را به همراه سایر مواد غذایی میل کنید.

دانه آفتابگردان:

دانه های آفتابگردان سرشار از پروتئین هستند. این ماده علاوه بر اینکه پروتئین مورد نیاز بدن را فراهم می کند( یک چهارم پیمانه از آن حدود ۶ گرم پروتئین وارد بدن می کند) سرشار از اسید لینولئیک نیز هست و می تواند به کاهش وزن کمک کند. این ماده منبع غنی از ویتامین E و سلنیم است و می تواند پوست شادابی برایتان به ارمغان بیاورد. دانه های آفتابگردان را به جوی دوسر، کوکی ها، مافین ها، سالاد و پستو اضافه کنید.

کلم بروکلی:

کلم بروکلی یک ماده فوق العاده است. این ماده نه تنها فیبر و پروتئین خوبی دارد( یک پیمانه از آن ۲.۵ گرم فیبر و ۲.۵ گرم پروتئین وارد بدن می کند) بلکه منبع خوبی از مواد مغذی گیاهی و ویتامین C است و همین امر می تواند به بهبود سیستم ایمنی و مبارزه با بیماری هایی همچون سرطان به شما کمک کند. شما می توانید این کلم را در سوپ‌های خود پوره کنید یا ان را به صورت خام مصرف نمایید. برای اینکه مواد مغذی آن را حفظ کنید از پختن بیش از حدش خودداری نمایید.

سویای آماده شده(Edamame):

دانه های سویای ارگانیک و طبیعی می توانند پروتئین خوبی وارد بدن کنند. با وجود تمامی نه اسید آمینه ضروری که در ان وجود دارد، سویا نزدیک ترین منبع به منابع پروتئینی حیوانی است. یک دوم پیمانه از سویا می تواند ۱۰ گرم پروتئین وارد بدن کند و دانه های سبز آن سرشار از isoflavones و اسیدهای چرب امگا۳ است و می تواند خطر حملات قلبی و نشانه‌های یائسگی را کاهش دهد. سویای ارگانیک را به حمص یا سایر موارد غذایی اضافه کنید. آن را با کمی نمک تفت دهید.

مارچوبه:

مارچوبه سه گرم پروتئین و سه گرم فیبر به ازای هر پیمانه وارد بدن می کند و تنها ۲۷ کالری دارد. این ماده همچنین فولات، اینولین را برای داشتن قلب و سیستم گوارش سالم وارد بدن می کند و می تواند از سیستم گوارش و روده محافظت کند. شما می توانید این ماده را در سالادهای خود اضافه کنید.

نخودفرنگی:

این ماده که در اواخر بهار به دست مشتری می رسد پروتئین خوبی دارد(یک دوم پیمانه از آن می تواند ۴ گرم پروتئین وارد بدن کند). این ماده همچنین در برگیرنده فولات، فیبر و نیز ویتامین C است. نخود فرنگی تازه را بر روی سالاد و پاستای خود بریزید و از طعم و مزایای ان لذت ببرید. همچنین می توانید از این گیاه در سوپ های خود استفاده کنید.

پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی مکانی برای فعالان صنعت گردشگری و مدیران کارآمد می باشد، جایی که به شما کاربران گرامی اطلاع رسانی شود در بخش های هتلداری، ایرانگردی، جهانگردی، مدیریت و صنایع وابسته از جمله آشپزی، قنادی و مهارت های زندگی که شما را یاری دهد.
پایگاه اینترنتی توسعه گردشگری ایرانگردی و جهانگردی که متعلق به گروه مهرشادگلابچی می باشد برای یاری دانشجویان گردشگری و هتلداری و اصناف وابسته در بخش تحقیقات دانشجویی دانشجویان این مرز و بوم را یاری می دهد، از جمله خدمات دیگری که این گروه ارائه می دهد طراحی وب سایت برای ارگان ها، شرکت های دولتی و خصوصی می باشد و پشتیبانی سایت، محتوا سازی، سئو، بازاریابی اینترنتی، تبلیغات اینترنتی، کمپین تبلیغاتی از فعالیت های این مجموعه می باشد.
Designed By Erfan Powered by Bayan